top of page

Br. Engströms Entreprenadmaskiner söker administratör/ekonomiassistent

Engströms arbetar inom infrastruktur och byggnation sedan 1956, våra kunder är i huvudsak byggföretag och dess underleverantörer, kommuner och inom Trafikverksuppdrag.

Vår arbetsvardag består av att transportera asfalt, schakt och bergmaterial, vi schaktar för VA ledningar och bygger vägar, bereder markytor för byggnationer, servar byggföretag med transporter och lyft.

Vi utvecklas inom områdena vi arbetar inom och anställer nu fler medarbetare.

Nu söker vi också en administratör/ekonomiassistent.

Om tjänsten och uppdraget:
Du kommer arbeta med varierande arbetsuppgifter inom det ekonomiska flödet och administration, bland annat hantering av leverantörsreskontra, löpande redovisning, utför uppföljningar och avstämningar och tillsammans med vårt team och controller gör månadsavstämningar, arbetet innebär också framtagande av underlag till bokslutsarbete i samarbete med redovisningsekonom. 

Vem är du
Vi söker en glad, framåtriktad samt kunskapsorienterad och vetgirig medarbetare som gillar att arbeta i team. Som person är du prestigelös, stresstålig och flexibel. Tillsammans gör vi vardagen och arbetet intressant och utvecklande, är någon ledig eller frånvarande så är vår målinriktning att andra kan hjälpa till och stötta upp. I dina arbetsuppgifter ingår också att få komma med förslag och idéer som kan utveckla vårt nuvarande arbetssätt, vi gillar att förenkla och förbättra, inte krångla till eller byråkratisera.

Vi ser gärna att du har någon form av koppling eller tidigare arbete inom åkeri, bygg eller entreprenadföretag då kunskapen vad vi gör och hur det fungerar kommer underlätta ditt arbete. För att du ska känna dig bekväm med dessa arbetsuppgifter förutsätter vi att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt erfarenhet av liknande arbete.

Tjänsten är på 100% och förlagd måndag till fredag med placering Bistagatan 8 i Örebro.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulf Isaksson 0730-40 07 98 ulf.isaksson@engstroms.eu
eller Jan-Olow Engström 070-666 50 21 joe@estroms.com
 

Maila din ansökan till Ulf & Jan-Olow bestående av personligt brev samt CV, senaste ansökningsdatum är 9 april 2023.
 

Urval kommer ske löpande, så välkommen med din ansökan redan idag.

bottom of page